Romana   Engleza
       
  Inregistrare Online    Pagina Mea      Trimite Rezumat
PRIMA PAGINA  INFORMATII UTILE  COMITETE  PROGRAM  CURSURI  INREGISTRARE  TAXE  LUCRARI  PREMII  CAZARE  SPONSORI  NEWSLETTER  GHID TURISTIC
 
REZUMATE
Untitled Document

TERMENUL LIMITA PENTRU TRIMITEREA REZUMATELOR S-A EXTINS PANA PE DATA DE 15 SEPTEMBRIE 2014 INCLUSIV.

A) TRIMITEREA REZUMATELOR

Rezumatele se trimit pana la data de 15.09.2014, folosind UNA dintre variantele de mai jos:

prin accesarea sectiunii "Trimite rezumat" de pe website-ul congresului (forma recomandata de trimitere). Trebuie sa inregistrati separat rezumatul in limba romana si varianta in limba engleza
sau
prin e-mail, ca fisier atasat, pe adresa: contact@srcv.eventernet.ro (mentionand forma de prezentare - oral sau poster - si sesiunea stiintifica pentru care se trimite lucrarea).


Se accepta doar lucrari care nu au mai fost prezentate sau care nu au mai fost publicate in reviste de specialitate, la care cel putin unul din autori a achitat taxa de participare. Autorii isi asuma integral raspunderea asupra continutului lucrarii.

CONFIRMARI
Comitetul stiintific isi rezerva dreptul de a accepta sau respinge lucrarile propuse si de a selecta lucrarile in vederea prezentarii orale sau poster.
Modalitatea de prezentare a rezumatelor va fi comunicata autorilor de catre Comitetul Stiintific prin e-mail dupa data de 22.09.2014. Rezumatele vor fi publicate in primul numar al Romanian Journal for Vascular Surgery.

CONDITII DE PREZENTARE
Forma de prezentare a lucrarilor: oral sau poster.
Lucrarile prezentate oral: proiectari cu videoproiector asistate de computer (PowerPoint '97-2010, XP, 2013, Keynote)
Poster: format tiparit 90x120 cm.

B. INSTRUCTIUNI DE REDACTARE A REZUMATELOR

In cazul trimiterii rezumatelor prin intermediul aplicatiei de pe site-ul oficial, va rugam sa respectati instructiunile din formularul online. Rezumatele in limba romana si engleza trebuie inscrise separat, ca doua rezumate distincte.:
- rezumatul nu poate contine mai mult de 250 cuvinte;
- rezumatul va fi trimis in limba romana si engleza;
- tot textul se scrie fara alineat de paragraf sau alte indentari;
- rezumatul nu va fi formatat.


Rezumatul trebuie sa cuprinda:
- titlul, scris cu majuscule urmat de un rand gol; titlul (inclusiv spatiile) nu poate fi mai lung de 200 de caractere;
- numele autorilor, scrise pe un rand, respectand ordinea: initiale prenume, urmate de nume (nu folositi titluri profesionale/academice); numele autorului ce va prezenta lucrarea trebuie subliniat; dupa lista autorilor se va lasa un rand liber;
- afilierea (sectie, institutie, oras, tara), atat a primului autor, cat si a coautorilor. Se scrie totul pe un rand, urmat de un nou rand liber.
- se va insera un rand ce va cuprinde 3 cuvinte cheie;
- textul propriu-zis, care va respecta structura cunoscuta: introducere, material si metoda, rezultate, concluzii (se vor evita formularile de gen "rezultatele vor fi prezentate"); textul trebuie sa contina suficiente detalii pentru a putea justifica concluzia


Nu se accepta grafice si tabele in rezumat!


Toate abrevierile vor fi explicate la prima utilizare in text!

 
SPONSORI
 
PARTENERI MEDIA