Romana   Engleza
       
  Inregistrare Online    Pagina Mea      Trimite Rezumat
PRIMA PAGINA  INFORMATII UTILE  COMITETE  PROGRAM  CURSURI  INREGISTRARE  TAXE  LUCRARI  PREMII  CAZARE  SPONSORI  NEWSLETTER  GHID TURISTIC
 
DRAGI COLEGI,

In numele Societatii Romane de Chirurgie Vasculara si a Comitetului de Organizare, este o mare onoare sa va invitam la Sibiu pentru Primul Congres al Societatii Romane de Chirurgie Vasculara, ce va avea loc in perioada 16 - 18 octombrie 2014. Reuniunea isi propune sa aduca laolalta toti chirurgii vasculari din tara in vederea unei mai bune colaborari, impartasirii experientelor proprii si a ariilor de expertiza ce caracterizeaza fiecare centru in parte, precum si pentru elaborarea unui document comun in ceea ce priveste ghidurile de lucru in chirurgia vasculara.

Inspirati de puterea si frumusetea orasului Sibiu, Societatea Romana de Chirurgie Vasculara si Comitetul de Organizare isi doreste o intrunire cu o incarcatura stiintifica puternica, simpozioane si workshopuri. Vor fi organizate mai multe cursuri precongres, pe teme ca suturile vasculare, ecografia vasculara si accesul vascular, precum si o sesiune speciala pentru medicii rezidenti aflati in pregatire in specialitatea de chirurgie vasculara.
De asemenea, in cadrul congresului, vor avea loc Adunarea Generala a Societatii Romane de Chirurgie Vasculara si alegeri generale.

Va asteptam pe toti sa veniti la Sibiu si va dorim sa petreceti un timp cat mai placut aici, care sa se transforme intr-o bogata experienta stiintifica si culturala.

Mihai Ionac
Presedinte SRCV

 
SPONSORI
 
PARTENERI MEDIA